Om tjeep

tjeep - Danmarks billigste teleselskab

Tjeeep tjeep... Det er lyden af den fuglekvidder, som vil brede sig over det danske land. tjeep er udklækket på et mobilmarked, som er stagneret med hårdt brug for forandring. De andre lavprisselskaber har tabt pusten og bekæmper ikke længere hinanden om at kunne tilbyde Danmarks billigste abonnement. Men præcis som gøgens unger skubber konkurrenterne ud af reden, vil tjeep også skubbe konkurrenterne ud og tilbyde Danmark billigste abonnement.

Visionen med tjeep er at skabe et teleselskab, der kan slå hul i det ensformige og prishøje marked. tjeep er fremtidens mobilselskab, der er skabt for kunderne - og ikke omvendt. Vi giver ordet lavprisselskab en helt ny betydning, da vi giver dig de lavest mulige priser på markedet.

Med en tro på, at et mobilselskab kan være meget mere end blot almindelig og dyr telefoni, så tjeep dagens lys. Selvom vores priser er lave, er det et stærkt netværk, kvalitetsprodukter og den bedste service, der ligger bag. Hos tjeep er det kun prisen der er lav - ikke kvaliteten.

Vi er ikke bange for at prøve noget nyt og derfor kan vores kunder også forvente spændende tiltag og tilvalg, der er helt unikke for tjeep. Vi har en ambition om at gøre mobiltelefoni gratis for vores brugere. Det er det, vi aktivt arbejder hen imod, og vi glæder os rigtig meget til at have vores kunder med på den rejse.

Hos tjeep ønsker vi ikke at være store ord eller lange snakke - vi vil skabe grobund for besparelser og har altid kunderne i fokus.


Velkommen til tjeep!

Mere nyt fra tjeep

tjeeps sponsorprogram

Skal vi støtte din forening eller klub? Så læs mere om tjeeps sponsorprogram lige her!
Læs mere om programmet

Vi har modtaget din besked og vores dejlige medarbejdere i kundeservice vil snarest give dig et kald :-)